Sledzu247 Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Czy do suportu jak w mtb czyli bb można dać korby od bmx'a? I czy nie bedzie z nimi żadnych porblemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadirax Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 a w bmx nie masz korby 1 częściowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sledzu247 Napisano 22 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 no własnie nie osobno ośka i osbno korby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadirax Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 coś takiego masz najlepiej jakbyś zdjęcie zrobił https://www.rmdbike.com/pl/p/Stolen-Mob-v4-korba-BMX-165mm-Black/4085?gclid=CjwKCAiAnZCdBhBmEiwA8nDQxUuhdLAryVB3tN6TWxdTX25BvwWvNnyGcTEUNwLjw-PYoN-rLXuO9RoCJ4YQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sledzu247 Napisano 22 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Dobra już ogarnałem. Bo sie chciałem dowiedzieć bo mi korba w dirtcie pękła i ja mam zwykły suport wkrecany na ten specjalny klucz co nie pamietam jak sie nazywa i sie zastanawiałem czy jak tam dam korby od mojego bmx'a starego to czy sie nie rozlecą w locie ale już ogarnałem. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi