lovelec Napisano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Mamy rowery Lovelec Komo. Denerwował mnie czas sleep time 5 min w tym wyświetlaczu. Chciałem go wydłużyć do 30 min. Firma Lovelec nie była mi w stanie pomóc lub nie chciała. Po wielu dyskusjach pomógł mi producent wyświetlaczy Bigstone C600E. Kupiłem u nich programator przy pomocy którego zmieniam ten parametr i wyświetlacz gaśnie po 30 min lub po ręcznym wyłączeniu. Nie naruszam innych ustawień. Temat mam rozwiązany. Mogę każdemu pomóc. Wystarczy przysłać mi wyświetlacz z manipulatorem. Pozdrawiam tel 501501606 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi