Roam Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Szukam nowej korba grx fc-rx600 2x11 dlugosc 175mm , nigdzie nie potrafię takiej znaleźć w żadnym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Na bikeinn widzę że jest: https://www.tradeinn.com/bikeinn/pl/shimano-grx-rx600-mechanizm-korbowy/137297670/p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roam Napisano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 https://www.rosebikes.pl/ Zna ktoś? A ten tradeinn co to za sklep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 (edytowane) Nie kupowałem ani jednym ani drugim, ale wiem że wielu na tradeinn kupowało i nie było problemów. Edytowane 20 Grudnia 2022 przez Mandoleran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 3 godziny temu, Roam napisał: https://www.rosebikes.pl/ Zna ktoś? A ten tradeinn co to za sklep ? Rose ma ponad 20 lat doświadczenia w handlu wysyłkowym. Bardzo dobra firma niemiecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roam Napisano 20 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Bardzo dobra firma ale opinie takie se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Tradeinn to duży, głównie wysyłkowy market hiszpański - coś a'la Decathlon, jednak chyba z większą ilością marek, i bardziej przejrzystym podziałem na podstrony/działy. Ja np. kupiłem buty w Trekkinn - przesyłka non stop monitorowana, a z Niemiec nawet zdjęcie punktu odbioru paczek na sąsiedniej ulicy dostałem, także same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roam Napisano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Zapłacę paypal, w razie czego w zwrócą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Z tego co wiem to paypal wycofał się ze zwrotu kosztów transportu w przypadku odesłania zakupu, chyba, że chodzi ci o ubezpieczenie w razie zaginiecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Ta są duże firmy z olbrzymią sprzedażą więc zawsze znajdą się niezadowolone osoby. Dodatkowym małym plusikiem zakupów w Rose jest dołączanie przez nich wydrukowanego listu przewozowego na bezpłatny zwrot. Wystarczy więc paczkę zakleić z powrotem i już możemy iść na pocztę ewentualnie odesłać towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 Wygląda na to że zlewniczo zaczęli podchodzić do klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 9 Maja 2023 Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 (edytowane) Właśnie widzę że tamat jakiego szukałem. Czyli zamawiając w sklepie tradeinn nie muszę się obawiać tego że coś do mnie nie dojdzie? Widzę że jest też możliwość płatności blik i nie tylko. Bo chcąc się z nimi skontaktować w naszym j.ojczystym to chyba raczej będzie trudne? Co do stanow magazynowych to chyba mają wszystko na bieżąco aktualizowane ? Edytowane 9 Maja 2023 przez Thomass13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi