clip7 Napisano 15 Grudnia 2022 Napisano 15 Grudnia 2022 Witam. Szukam typowo zimowych butów mtb na temperatury poniżej 0 stopni. Wiem, że odczuwanie zimna to indywidualna kwestia. Otóż w tej chwili mam taki patent: skarpeta neoprenowa 3mm, but mtb letni, na to wszystko ochraniacze neoprenowe shimano xc thermal z powłoką hydrofobową. Do zera stopni luz. Jak spada do -5 to już zaczynają mi marznąć palce stóp. Pytanie jest takie, czy jak zainwestuję w buty zimowe jak w temacie, to będzie mi zdecydowanie cieplej czy niewiele cieplej przy 0 stopni i niżej? To dość spory wydatek. Cytuj
chrismel Napisano 15 Grudnia 2022 Napisano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Kup sobie podgrzewane wkładki do butów i problem z głowy: https://www.forumrowerowe.org/topic/247726-podgrzewane-wkładki-do-butów-recenzja/#comment-2259976 Używam drugi rok i żałuję że dopiero teraz na to wpadłem. Edytowane 15 Grudnia 2022 przez chrismel 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi