clip7 Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Witam. Szukam typowo zimowych butów mtb na temperatury poniżej 0 stopni. Wiem, że odczuwanie zimna to indywidualna kwestia. Otóż w tej chwili mam taki patent: skarpeta neoprenowa 3mm, but mtb letni, na to wszystko ochraniacze neoprenowe shimano xc thermal z powłoką hydrofobową. Do zera stopni luz. Jak spada do -5 to już zaczynają mi marznąć palce stóp. Pytanie jest takie, czy jak zainwestuję w buty zimowe jak w temacie, to będzie mi zdecydowanie cieplej czy niewiele cieplej przy 0 stopni i niżej? To dość spory wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Kup sobie podgrzewane wkładki do butów i problem z głowy: https://www.forumrowerowe.org/topic/247726-podgrzewane-wkładki-do-butów-recenzja/#comment-2259976 Używam drugi rok i żałuję że dopiero teraz na to wpadłem. Edytowane 15 Grudnia 2022 przez chrismel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi