brekfa Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Hej z racji tego że jestem totalnie zielony w temacie zacząłem składać koła po jedenej stronie mam wolnobieg na piaście STURMEY ARCHER T30 130x10 120x10 FIX/SINGLE 32h a na drugiej mam wolnobieg który zaspawałem wiec niby single i moje pytanie czy podczas hamowania (blokowanie koła ) piasta się nie odkręci ? czy musze robić jakąś kontrę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Ile jeszcze takich samych tematów założysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi