cervandes Napisano 15 Grudnia 2022 Napisano 15 Grudnia 2022 Hej. Mam stery Accent Exe półzintegrowane, 44-56. Chcę mieć dwa widelce i żeby móc to łatwiej przekładać - wygodniej byłoby mieć drugą bieżnię nabitą na drugim sztućku. Czy te bieżnie są w miarę uniwersalne? Czy może jestem skazany na zakup całych sterów? Pozdrawiam! Cytuj
KSikorski Napisano 15 Grudnia 2022 Napisano 15 Grudnia 2022 Mam kilka bieżni od sterów accenta w Kielnie. Oddam w dobre ręce. Możliwość odbioru w Gdańsku przy Marynarki Polskiej 100. 1 Cytuj
ChuChu Napisano 15 Grudnia 2022 Napisano 15 Grudnia 2022 Jak chcesz, to ja też mogę jutro spojrzeć co tam mam. 1 Cytuj
cervandes Napisano 15 Grudnia 2022 Autor Napisano 15 Grudnia 2022 4 godziny temu, KSikorski napisał: Mam kilka bieżni od sterów accenta w Kielnie. Oddam w dobre ręce. Możliwość odbioru w Gdańsku przy Marynarki Polskiej 100. PW Panie Szanowny! Dziękuję za odzew! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi