cervandes Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Hej. Mam stery Accent Exe półzintegrowane, 44-56. Chcę mieć dwa widelce i żeby móc to łatwiej przekładać - wygodniej byłoby mieć drugą bieżnię nabitą na drugim sztućku. Czy te bieżnie są w miarę uniwersalne? Czy może jestem skazany na zakup całych sterów? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Mam kilka bieżni od sterów accenta w Kielnie. Oddam w dobre ręce. Możliwość odbioru w Gdańsku przy Marynarki Polskiej 100. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 Jak chcesz, to ja też mogę jutro spojrzeć co tam mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 15 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2022 4 godziny temu, KSikorski napisał: Mam kilka bieżni od sterów accenta w Kielnie. Oddam w dobre ręce. Możliwość odbioru w Gdańsku przy Marynarki Polskiej 100. PW Panie Szanowny! Dziękuję za odzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi