KSikorski Napisano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Stanąłem przed dylematem, w którym miałem niepotrzebny endcap od strony hamulca, a nie miałem endcapa od strony napędu, właściwego dla bębenka microspline. Piasta DT370 rocznik 2020 z centerlockiem. Dylemat został rozwiązany na tokarce, a dokumentację załączam dla potomnych. Mimo różnej głębokości osadzenia o-ringu wewnątrz endcapa, to po przeróbce wciąż uszczelnia się na osi. Brak kołnierza na końcu trzeba przeboleć. endcap.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Wow, ja zamówiłem od Myfriendów za 7€ z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 Cytat Wow, ja zamówiłem od Myfriendów za 7€ z wysyłką Proszę link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi