adamek1 Napisano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Cześć. Doradzicie mi w wyborze klocków hamulcowych v-brake. Są jacyś użytkownicy następujących modeli, śmiało można polecić inne: AUTHOR ABS-3CC Kross V-BRAKE BP-V-2 Kross V-BRAKE BP-V-3 Kross V-BRAKE BP-V-1 EYEN 03V EYEN 05V EYEN 04V KELLYS Controlstop V-01 Cartridge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Jak miałem vki to do końca miałem Author 3CC, dla mnie były najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Mogę polecić Kool Stop: https://rowerplus.pl/klocki-do-hamulcow-szczekowych/5952-kool-stop-v-type-dual-compound-okladziny-hamulca-v-brake.html Najlepsze jakich używałem a zmieniłem sporo różnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateacer Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Każdy poleca to co miał... Ja mam obecnie założone AUTHOR ABS-3CC i gorąco polecam. Nie miałem absolutnie żadnych problemów z nimi. Nie znikają w oczach, są silne (spokojnie stoppie na nich robię ;)), nie piszczą (nie mówię, że nigdy im się nie zdarzyło, ale szczerze - nie przypominam sobie), i fajnie wyglądają (głównie dlatego je kupiłem :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Akurat 3CC znikają w oczach na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Lepiej klocki niż obręcze ... Też stawiam na Authory ale bardzo podobne w działaniu są 2 lub 3 składnikowe meridy - https://allegro.pl/oferta/klocki-hamulcowe-merida-bs-md018-v-brake-mtb-11837711191?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_rowery-akc_pla_pmax&ev_campaign_id=17967208976&gclid=EAIaIQobChMIq8Cmz7n0-wIVjMSyCh0ggQ0nEAQYASABEgLF2_D_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Nie do końca podobne, wg mnie gorzej hamują na mokrym i piszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Moje doświadczenia są inne . Bywało że z przodu miałem jedne , z tyłu drugie . Tak czy siak i A i M dobrze hamują i nie niszczą obręczy . Tzn nadmiernie nie niszczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi