Dokumosa Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Przy tak częstym zaglądaniu to najtańszy smar łt bedzie aż za dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holdegron Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Ja tam do wszystkich łożysk kulkowych daję smar Shimano, ten zielony. Daje radę znakomicie. Natomiast do środka bębenka daję gęsty olej - łańcuchowy Rohloff - świetny efekt wyciszenia zapadek, i doskonałe smarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 28 Marca Udostępnij Napisano 28 Marca Cytat Natomiast do środka bębenka daję gęsty olej - łańcuchowy Rohloff - świetny efekt wyciszenia zapadek, i doskonałe smarowanie. Kiedyś kapnąłem w ratcheta 18t twie krople rohloffa i nie powiem, było bardzo dobrze... Ale jak to się ma do faktycznej rzeczywistości to nie badałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi