Kingins Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Witam jako, że zbliża się zima muszę kupić oponę 27.5 w rozmiarze 2.8 lub 3.0 cala. Jakie modele polecacie z wyjątkiem maxsyf (bo jest krzywy jak nie powiem co), z agresywnym bieżnikiem, wysoko rozstawionymi luźnymi kostkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Magic Mary od Schwalbe ew. maja też dedykowane zimówki. Conti ma nowość Hyrotal ale na razie cbyba tylko 29. Ew. Mud King ale o ile pamiętam nie ma plusowych szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Jak nie Maxxis, to może coś podobnego do Miniona DHFa od Speca? https://www.specialized.com/pl/pl/butcher-grid-trail-2bliss-ready-t7/p/173629?color=272200-173629&searchText=00120-0016 Przejeździłem ten sezon na Butcher'ze wersji 29x2.3 i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingins Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Godzinę temu, Dokumosa napisał: Magic Mary od Schwalbe ew. maja też dedykowane zimówki. Conti ma nowość Hyrotal ale na razie cbyba tylko 29. Ew. Mud King ale o ile pamiętam nie ma plusowych szerokości. Magic Mary ma wyższy bieżnik od Hans Dampf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 DH mud Michelina - ale tylko 2.4 (kiedyś były Wild Enduro w 2.8, może jeszcze gdzieś można dostać), Pirelli któraś z race DH ale też tylko 2.5. Jeśli musi być 2.8 to faktycznie Magiczna Maria najlepsza, sprawdzona opona. Możesz jeszcze obejrzeć Vittoria Martello, ale nie mogę nic o niej powiedzieć bo na niej nie jeździłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingins Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Jest Wild Enduro , jest zdecydowanie droższy od Magic Marry. Tylko nie wiem która ma najwyższe klocki Magic Marry Hans Dampf Wild Enduro Vittoria Martello Butcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Kenda Nevegal. Konkretny kloc, ale nigdy mnie nie zawiodła. Nie pamiętam której wersji używałem, na pewno czegoś z tańszych, ale mają (mieli) ich kilka. Na asfalcie opory toczenia konkretne, ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__guest Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Schwalbe Eddy Current ( Soft ) 27.5 x 2.8 ... Przód / Tył ... Nie tylko na Zimę ... Edytowane 7 Grudnia 2022 przez __guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingins Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Kiedyś widziałem Maggic Marry w rozmiarze 3.0 teraz nie mogę znaleźć , wycofali z produkcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 (edytowane) max 2,8" dla kół 27,5 i 2,6" d;a 29 Jak zresztą wszystkie obecnie produkowane plusówki Schwalbe. Edytowane 8 Grudnia 2022 przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingins Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Zaprzestali produkcji ? Bo kiedyś na 100% były. 21 godzin temu, MikeSkywalker napisał: Kenda Nevegal. Konkretny kloc, ale nigdy mnie nie zawiodła. Nie pamiętam której wersji używałem, na pewno czegoś z tańszych, ale mają (mieli) ich kilka. Na asfalcie opory toczenia konkretne, ale coś za coś. Wąskie jak szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Gdzieś jeszcze może się poniewierają zapasy po sklepach ale jak przeszli na nowy system oznaczeń super cośtam to z oferty znijnęły szersze niż 2,8. No i najdroższe Schwalbe i Conti również bywają krzywe jak cholera. Zacząłem zamawiać 3szt żeby wybrać 2 najprostsze i oddać trzecią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi