il.ek.tro Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Złaszam ostrzezenie dot. sklepu dakinepolska.com z popularnymi torbami i plecakami rowerowymi w naszym światku, głównie MTB. Sklep nie jest polski. Kradną pieniądze z konta. generalnie złodziejstwo i szambo najniższego sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Konkrety. Bo na razie, to rzucasz oskarżenia bez pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Naprawdę nie widziałeś nic podejrzanego na tej stronie? XD Wszedłem na nią (oczywiście najpierw sprawdziłem, na ile to bezpieczne) i śmierdzi wałem na kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Oficjalna strona Dakine oraz rodzimy klon z Seszeli. A może z San Escobar. Używanie kredytówki na zakupy w necie to najlepsza ochrona dla ryzykantów kupujących z podejrzanych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 2 godziny temu, il.ek.tro napisał: Kradną pieniądze z konta. Jeszcze tylko napisz, że wprowadziłeś tam dane swojej karty debetowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Scamalytics uważa, że 76% ruchu na fajbergridzie jest podejrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
il.ek.tro Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Wstyd przyznać ale sie prawie nabrałem. Zdziwiło mnie brak Blika do płatności - tylko karta. Potem płatność w euro - tu przerwałem. Looknąłem na podstrony (tam na dole zwroty, kontakt itp) i mnie olśniło. Koślawe podstrony, potem jeszcze spojrzenie na hosting właśnie. Ale uwierzcie mi byłem całkiem zamroczony. Kurde jestem czujny, ale czasem może sie zdarzyć jakieś zamroczenie. A nie dalej jak miesiąc temu kuzynka mi opowiadała historie swoich zakupów (nie rowerowych, ale też pośpiech, zakupy na ostatnią chwilę, nocą bo miała w pracy na dyżurze chwile czasu) na podobnie skonstruowanej fake'owej stronie. Skończyło się tam niestety kradzieżą na sporą sumę z konta. Uważajcie na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi