pablo945 Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Witam Czy ktoś dokonywał zakupów na ich stronie internetowej? Znalazłem jedynie 25 opinii w google ale wole się upewnić tutaj. Jeszcze jedno pytanie, czy ktoś może polecić sklepy rowerowe online z USA z bardzo dużą ilością części rowerowych?, oczywiście z dostawą do Polski. Edytowane 7 Grudnia 2022 przez pablo945 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 A można wiedzieć dlaczego szukasz w USA z dostawą do PL? Niesamowicie mnie to ciekawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo945 Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 @chudzinki Brak dostępnych części w Eu i Azji, jedynie w USA są, tylko wysyłka tam odbywa się lokalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 A co takiego szukasz, że jest tylko w USA? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Brałem u nich Cornerbara. Śmiało polecam, super kontakt, szybka wysyłka. Nie było najmniejszego problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 justpedal.nl godny polecenia czasami lepsze ceny w bike-components.de - też godny polecenia , na przykładzie Surly Moloko 20euro taniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Jeszcze jeden +1 dla justpedal.nl, co prawda opinia sprzed kilku lat ale byli bardzo pomocni. @pablo945: jak zamierzasz ściągać graty z jUeSeja - bezpośrednio czy przez Polonez'a itp? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo945 Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 @kazafaza Statkiem :D, nie no jak jest możliwość to kurier UPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Można samolotem Pytam, bo może by tak ogarnąć większe zamówienie i się złożyć w kilka osób na paletę / kontener... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Nie wiem jak teraz ale kilka lat temu, a może już kilkanaście, zamawiałem coś z USA z przesyłką Polonezem i oni po prostu "dorzucali" do kontenera, czy tam palety, tak, że nie musiałem zamawiać całego kontenera rzeczy 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 7.12.2022 o 11:59, ChuChu napisał: A co takiego szukasz, że jest tylko w USA? Nie wiem, co akurat kolega szuka, ale jest mnóstwo części dostępnych tylko w USA. Wiele występuje w Europie w okrojonej ofercie i z wysoką cenową górką (cło, wysyłka). Kiedy np. w US Surly od miesięcy sprzedawało za 100 dol. Cornery, w Europie sklepy przyjmowały zapisy na odległe terminy za 120-130 jurków/szt. W Europie nie uświadczysz ram wielu producentów ameryk. i kanadyjskich, nie tylko robionych na zamówienie. Od pandemii trudno dostać części Paul Comp., White Industries, Phil Wood, Chris King, w ogóle nie ma korb Ignite Catalyst, Boone Technologies, 5 Dev, trudniej o rzeczy Niner, Chromag, Canfield Brothers, Santa Cruz, American Classic, HplusSon, Twenty6 i tak dalej. Przed zarazą kupowałem zestawy naprawcze do pedałów Canfielda w Europie. Teraz musiałbym sprowadzić je z USA, bo poznikali lokalni sprzedawcy. Podobnie jest z częściami z Japonii (Nitto/SimWorks, Sugino). Zaraza, wzrost cen transportu i produkcji sprawiły, że lista fantów dostępnych tylko lokalnie jest długa. To samo jest w drugą stronę tzn. z USA poznikały marki europejskie. Edytowane 8 Grudnia 2022 przez artoor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi