bob555 Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Witam Jak się z tym jeździ? Czy nie zsuwają się z nogawek? Szukam czegoś na temperatury do -5 st. Teraz jak temperatura spada poniżej zera nakładam 2 pary dresów. Ale w kolana nadal jest zimno. W tym roku zrobiłem 2500 km. Chciałbym do 3000 jeszcze w grudniu dociągnąć. Teraz robię trasy do 25-30 km jak jest ciemno i zimno. Jeszcze jedno przy moim wzroście 176 wadze 73kg i 2 parach dresów jaki rozmiar sobie najlepiej wybrać jakbym na coś się zdecydował? Edytowane 6 Grudnia 2022 przez bob555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Najcieplejsze mam takie: Przy ok. 180 cm i ok. 80 kg leżą idealnie. W sumie mam trzy różne pary, w zależności od pogody 🙂. Edytowane 6 Grudnia 2022 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Ocieplacze na kolana Vaude Knee Warmer II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi