MWis Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 Witam. Jak w tytule szukam śruby obejmy dźwigni hamulca Magura. Stosowane w rocznikach 2012-2014 kod producenta 0724713. Może ktoś posiada lub ma pomysł czym można zastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 z czego wiem tą śrubkę można od biedy zamienić na zwykłą nakrętkę, bynajmniej ja tak miałem w mt4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 To w końcu miałeś tak, czy nie miałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWis Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 Tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 każdy pomylić się może, nie ma ludzi bezbłędnych. U mnie te szpilki wystawały więc można było nakrętkę dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Może nitonakrętka odpowiedniej długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Są takie... ale za oceanem i cena zabija. Poniżej link: https://www.magurausa-shop.com/product.htm?pid=116751&cat=11915 Może ktoś z twoich znajomych się tam emigruje i zgodziłby się wysłać zwykłym listem? Mi tak plasticzki do manetki WolfTooth przyszły całe i zdrowe... A były większe od tego czego szukasz. Zawsze też można zapytać u niemieckiego producenta, czy nie pomoże w potrzebie... i za jaki hajs. U nas to już raczej relikt przeszłości. Jak coś się uda dobrać, to ważne żeby zrywalność miało podobną, bo może być później płacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi