rambolbambol Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 Świetna obręcz 29 cali na 35mm wewnętrznie to Dartmoor Cruiser. Mam koła na takich w HLu. Spokojnie ją kupisz za 150zł w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo945 Napisano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Temat można zamknąć, dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 @pablo945: Nie ma mowy. Nie tak szybko. Najpierw foty tego co ulepiłeś prosimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo945 Napisano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 @kazafaza Widelec surly krampus 29r+ w drodze z Holandii w następnym tygodniu pewnie do mnie trafi, dużo rzeczy muszę pozmieniać szczególnie hamulec z przodu na hydrauliczny, zakupić obręcz pod opony 29×3.0 i zapleść w nią silnik. Wcześniej walnąłem gafę i kupiłem taki sam widelec zapominając o najważniejszym, długości rury sterowej, ale towar już zwróciłem bez problemu. Zdjęcia wrzucę z przyjemnością, jak tylko skończę projekt, no chyba że zamkną prędzej temat to wyśle na pw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Widzę że się trochę spóżniłem bo mam właśnie taki widelec na sprzedanie. No cóż może znajdzie się inna osoba, która chciałby go kupić. Jeśli ktoś zajrzy do tego tematu to zostawię na wszelki wypadek link do oferty. Cenę można lekko negocjować. https://www.olx.pl/d/oferta/widelec-sztywny-surly-krampus-pod-os-qr-CID767-IDRBDJ8.html?bs=olx_pro_listing Jak skończysz projekt to żadnego PW tylko pochwal się zdjęciami ulepa na forum. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez 100lar3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo945 Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 @100lar3k Widziałem, szkoda że nie 2-3cm dłuższy to by było ideolo, z tego co wyliczyłem 2,9cm by mi wystawało z główki ramy, trochę lipa, kupiłem nówkę nieprzycinaną, kierownica będzie trochę wyżej, ale to dobrze się składa bo mam trochę pochyloną pozycję a siodełko jest pod 60-90°, będzie większy komfort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi