Chleje24na7 Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Czy ktoś miał do czynienia z manetkami GX i może je porównać do NX? W drugim rowerze mam manetkę NX, która działa jak drewno i myślałem o wymianie jej na coś sensowniejszego. Teraz moje pytanie. Czy ktoś wie jak działa GX w porównaniu do NX? W endurówce mam X01, którą uważam za najlepszą manetkę na rynku i nie jestem pewny czy w działaniu GX bardziej bliżej do NX czy X01 (która jest zdecydowanie droższa od GX niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Jak masz X01, to nic poniżej nie będzie Cię satysfakcjonować. Miałem manetkę GX, teraz używam X01 i jak dla mnie jest najbardziej ergonomiczna - przez jedną rzecz - możliwość ustawienia kąta dolnego cyngla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Akurat nigdy nie miałem problemu z ustawieniem cyngla, ale pytanie czy GX jest bardziej gumowata od X01? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Nie jest. Pracuje bardzo podobnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Pod kątem działania GX jest blisko X01, ale ergonomia dźwigni w X01 jest zdecydowanie lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Szczerze mówiąc to nie ma sensu dla stówy ryzykować. Biorę X01 lub XX1 jak tanio znajdę do mieszczucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi