alexsob Napisano 29 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Mam na oku 2 kaski z racji tego ze mój dawny znajomy ma na wyprzedaży a już od jakiegoś czasu myślę o wymianę kasku tak więc jest okazja. Interesuje mnie POC Axion Spin https://www.centrumrowerowe.pl/kask-rowerowy-poc-axion-spin-pd25148/?v_Id=160831 oraz Łazer Coyote https://www.centrumrowerowe.pl/kask-rowerowy-lazer-coyote-pd22434/?gclid=Cj0KCQiA-JacBhC0ARIsAIxybyPhOTDUHx88_Il9fJjH8iywIsTS92Q8rr4bmZL7Ld18E7cc4hYLQV8aAkdiEALw_wcB Rzadnego z nich jeszcze nie przymierzałem Poc jest prawie dwa razy droższy od Lazera ale za to Lazer bardziej przewiewny szczególnie w upalne dni, jesnak Poc to Poc i takze bardziej mi sie podoba. Ciekawy jestem który wybralibyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Listopada 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Przede wszystkim trzeba przymierzyć oba. Poc wiadomo, wysoka półka, a ten Lazer to budżetowy model. Co nie znaczy że nie może być wygodny. P.S. "Żadnego" piszemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 P.S. "P.S." Piszemy @alexsob przymierz i wtedy wróć z pytaniami. I nie tylko przymierz oba, ale znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Listopada 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Cytat "P.S." Piszemy Poprawione. "A" zaraz obok "S" na klawiaturze i się tak omyłkowo mi wcisnęło i nawet nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 (edytowane) Jak wyżej - kask ma pasować do głowy, być wygodny i ją chronić. Napis "POC" nie będzie istotny, jeśli podczas wypadku kask spadnie Ci w głowy zanim ta uderzy w ziemię. Edytowane 30 Listopada 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi