dr.Peoples Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Mam do sprzedania gravel Genesis. Moje kolana nie wytrzymują długich dystansów. Rower jest używany, posiada kilka rys ale nie rzucają się w oczy. Mechanizm działa bardzo dobrze, jest wyregulowany. Rama lekka, spawana ze stali Reynolds 725, bez wgniotek czy pęknięć. Nie wiem jak umieścić tutaj zdjęcia, szczegółowa specyfikacja dostępna jest na OLX. Cena 3600,- Strona OLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Peoples Napisano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Listopada 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi