bob555 Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Mam do sprzedania rower crossowy Author Richmond na ramie chromowo-molibdenowej. Na OLX wstawiłem przez pomyłkę jako Authot Horizon. Rozmiar ramy 19 cali, dla mnie przy wzroście 176 cm jest idealny. Rama stalowa bardzo dobrze tłumi drobne nierówność. Ma założone nowe opony, zmienione manetki revoshift na klamkomanetki Shimano 3x7. Nadaje się do jazdy po mieście, ścieżkach rowerowych lub lekkim terenie w lesie. Rower kupiłem jakieś 4 lata temu. Rocznie robiłem na nim około 1000-1500 km. 2-3 razy do roku zmieniałem łańcuch na drugi. W tym roku przesmarowałem łożyska w kołach, suporcie, kółka w przerzutce. Rower ma już parę lat, ma tu i ówdzie obcierki, ale mechanicznie jest sprawny. Może być do jazdy w takim stanie w jakim jest albo do renowacji. Można wypiaskować i odmalować ramę jak ktoś ma warunki i zrobić sobie świetnego klasyka. Mam jeszcze komplet nowych hamulców V-brake Alivio, mogę dorzucić gratis Waga około 13 kg. Jeśli ktoś zainteresowany, to mogę na maila podesłać fotki w lepszej jakości. Istnieje możliwość wysłania kurierem po wcześniejszym ustaleniu szczegółów. cena 500 PLN https://www.olx.pl/d/oferta/rower-author-horizon-19-cali-kola-28-rama-cro-moly-CID767-IDREWu9.html?bs=olx_pro_listing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi