bob555 Napisano 25 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2022 Witam Mam do sprzedania nowe opony Trek Bontrager H2 Comp o rozmiarze 700-35 na koło 28 cali Na mojej feldze o szerokości 20 mm szerokość opony mierzona suwmiarką to 36-37 mm. Opony mają przejechane może 100 km więc są praktycznie nowe. Zostały zdjęte z nowego roweru. Opony mają bardzo niskie opory toczenia. Nadają się do miasta, na asfalt lub lekkie ścieżki leśne do roweru typu miejskiego/cross/gravel Cena 120 PLN za 2 sztuki, nie sprzedaję pojedynczo tylko komplet. Mogę wysłać do paczkomatu Opony Trek Bontranger 35c-700 28 cali Tarnobrzeg • OLX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bob555 Napisano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Grudnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi