kolkusmann Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Czy to ma prawo razem działać? Klamkomanetki Mega9 i przerzutka DynaSys. Na moje raczej nie ale proszę żeby ktoś mi potwierdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Listopada 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 Nie zadziała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Tyłrzutka 10s manetka 9s, musisz wziąć manetkę 10s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolkusmann Napisano 24 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 Nie chcę mieć 10 przełożeń. Kasetę mam 9rz i tak ma zostać. Chodzi tylko o to czy manetka przystosowana do 9 rzędów będzie dobrze współpracowała z daną przerzutką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Listopada 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2022 9 i 10sp nie jest kompatybilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi