znajomy Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Czyeść Stosujecie jakieś zabezpieczenia na wyświetlacz w liczniku (szybka, folia, mat, przezroczysta)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Nie, z Sigmami nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Garmin Edge 520 Plus również bez zabezpieczenia. Rysy są, ale płytkie i nie przeszkadzają w użytkowaniu. Gdybym natomiast miał komputerek z ekranem dotykowym, zabezpieczyłbym go szkłem lub folią - przy przewijaniu ekranów podczas jazdy w błocie lepiej porysować wymienną folię, niż ekran urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 A ja sobie na Edzia 530 szkło hartowane zakupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 No bo czym licznik ma się zarysować? No chyba, że ktoś kładzie rower "do góry nogami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Jak jest cały z błota i przyjdzie Ci na myśl go przetrzeć bo nic nie widzisz 🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 To delikatnie palcem czy rękawiczką i jest ok. Prędzej porysuje się w kieszeni, a nie daj razem z kluczami to i reset może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 (edytowane) Nie no to jak ktoś się martwi, to zawsze może przeźroczystą folię oracla nakleić. Edytowane 21 Listopada 2022 przez RabbitHood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plebi Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 3 godziny temu, RabbitHood napisał: No bo czym licznik ma się zarysować? No chyba, że ktoś kładzie rower "do góry nogami". No wlasnie kiedys tak zrobilem.... oplakany efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Jak lata temu zarysowałem tak "monitorek" od manetki to już teraz staram się coś podkładać (nawet w trasie) pod kierownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 7 godzin temu, cervandes napisał: A ja sobie na Edzia 530 szkło hartowane zakupiłem. Tak samo zrobiłem szkło hartowane ale to komputerek za 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 22 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 16 godzin temu, RabbitHood napisał: No bo czym licznik ma się zarysować? No chyba, że ktoś kładzie rower "do góry nogami". Czasem przecieram szybkę z błota. Czasem mam rękawiczki brudne. Serio, szkiełko za dwupak kosztowało mnie kilkanaście złotych. W niczym nie przeszkadza a po prostu dłużej sprzęt będzie świeży. Przy odsprzedaży na 100% zysk z założonego szkiełka będzie większy niż sama inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 Mozna kupic folię ochronna do tableta i dociąć na wymiar. Przyda się też np. do wyświetlaczy kamerek czy aparatów cyfrowych https://allegro.pl/oferta/folia-ochronna-3mk-classic-do-przyciecia-118x184mm-11976124822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 23 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2022 A po co się męczyć z wycinaniem jak za 20 zł.mozna kupić dociete szkło hartowane na ekran które w banalny sposób się przykleja. Ale każdy robi jak uważa za słuszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi