ChuChu Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) Hej, Czy zna ktoś z Was sklep z rowerami Orbea w Warszawie lub najbliższej okolicy? Potrzebuję hak i trochę drobnych części, więc szukam sklepu, który będzie mi w stanie to zamówić. Znalazłem chyba internetowy sklep detaliczny dystrybutora, ale asortyment w porównaniu do B2B jest mały. Dodam od razu, że oczywiście znalazłem listę Dealerów Orbea na oficjalniej stronie. Tyle że sprawdzając kilka sklepów, ich oferta jeżeli chodzi o Orbea była znikoma. Edytowane 19 Listopada 2022 przez ChuChu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) AbsoluteBikes w Pruszkowie, BikeAtelier, Kolarski.eu, RoadBike.pl (chociaż nie wiem czy jeszcze mają Orbeę). Dystrybutor to Polsport z Częstochowy (szkoda, że nie ten z Góry Kalwarii ), a ich sklep detaliczny to https://www.sklep.irowery.pl/, ten miałeś na myśli? Edytowane 19 Listopada 2022 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi