ChuChu Napisano 19 Listopada 2022 Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) Hej, Czy zna ktoś z Was sklep z rowerami Orbea w Warszawie lub najbliższej okolicy? Potrzebuję hak i trochę drobnych części, więc szukam sklepu, który będzie mi w stanie to zamówić. Znalazłem chyba internetowy sklep detaliczny dystrybutora, ale asortyment w porównaniu do B2B jest mały. Dodam od razu, że oczywiście znalazłem listę Dealerów Orbea na oficjalniej stronie. Tyle że sprawdzając kilka sklepów, ich oferta jeżeli chodzi o Orbea była znikoma. Edytowane 19 Listopada 2022 przez ChuChu Cytuj
TheJW Napisano 19 Listopada 2022 Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) AbsoluteBikes w Pruszkowie, BikeAtelier, Kolarski.eu, RoadBike.pl (chociaż nie wiem czy jeszcze mają Orbeę). Dystrybutor to Polsport z Częstochowy (szkoda, że nie ten z Góry Kalwarii ), a ich sklep detaliczny to https://www.sklep.irowery.pl/, ten miałeś na myśli? Edytowane 19 Listopada 2022 przez TheJW 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi