d3lta Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) Dzień dobry. Bardzo proszę o podpowiedź którędy prawidłowo należy przeciągnąć linkę do przedniej przerzutki. Linka od kierownicy idzie pod dolną rurą ramy i pod pedałami zawraca w górę. Mam problem żeby wymyślić którędy wprowadzić ją do przerzutki bo jakby mnie nie wsadził to zawsze się o coś opiera i obciera. Pozdrawiam. Edytowane 19 Listopada 2022 przez d3lta Errrata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raven82 Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 (edytowane) tam gdzie strzałka, to czasem nie ślad po lince? Edytowane 19 Listopada 2022 przez raven82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3lta Napisano 19 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 Tak właśnie ta linka była puszczona, natomiast zastanawia mnie czy to jest prawidłowy sposób bo opiera się i o sprężyna i o ten wałeczek wyżej. PS. Rower z Decathlonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raven82 Napisano 19 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2022 to nie przeszkadza, poza tym inaczej się nie da chyba, że jak masz od dołu ramy taki plastikowy ślizg, to być może składając na szybko machnęli się z otworem ? https://www.centrumrowerowe.pl/slizg-linki-przerzutki-shimano-pd2323/?v_Id=4979&gclid=EAIaIQobChMIr9rvn4-7-wIVwQJ7Ch3dUwktEAQYASABEgKsmPD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 linka powinna iść nad tą zagiętą blaszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Wystarczy odpalić manual do konkretnej przerzutki na stronie shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi