wxda Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Witam, wiem ze troche nie w pore, ale zastanawiam się nad kupnem roweru, i przychodzę z pytaniem do uzytkowników forum. Jaki rower polecacie najlepiej do maksymalnie 2000 zl. zalezy mi na rowerze Górskim ktory w najlepszym przypadku posiadalby hamulce tarczowe. Koła 26-27,5 i rama jakies 14cm 15cm rownież jesli ktos by się podjął propozycji roweru dla mnie to proszę o jakąś znaną marke roweru a nie jakiegos chinskiego producenta ulepionego z plastiku, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 (edytowane) Takie rzeczy to tylko w Erze, a Ery nie ma już z 11 lat 😀. Czy Trek jest odpowiednio znany...? Tylko jest problem, bo w tej kwocie mają w ofercie tylko rowerki dla dzieci... A serio to napisz swój wzrost i gdzie zamierzasz jeździć. Od tego trzeba zacząć. Edytowane 17 Listopada 2022 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Rozmiar ramy chyba miał być 14-15" ! Jak wyżej - wzrost użytkownika i przeznaczenie roweru . To ma być męski rower ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charlie1986 Napisano 17 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2022 Unibike flash na olx 2100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi