acid1234 Napisano 15 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 Witam Cześć Myślę o stalowej customowej dobrej ramię... Gravel. Firma brane pod uwagę LOCA, Hultaj, Kajak, Karamba, Co polecacie skłaniam się ku LOCA lub Hultaj. Zależy mi na jakości. Trochę mało opinii znalazłem w sieci. Myślę też o Rondo Rutt ST1 jako alternatywie. Wymienię koła w rondo i powinno być nieźle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 15 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 Żeby robić ramę na zamówienie trzeba dokładnie wiedzieć czego się chce A ty wiesz czego chcesz myśląc jednocześnie o rondo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Loca nie robi customowych ram. Mają gotowe ramy w kilku rozmiarach, i dopiero na nich robią rowery według widzimisię klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acid1234 Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 (edytowane) Kupiłem Rondo Ruut ST1... Zobaczymy jak się sprawdzi... Ogólnie geometria mi przypasował, ale to już raczej wiedziałem 😉. Temat do zamknięcia. Edytowane 18 Grudnia 2022 przez acid1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi