Trapczyk Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) Witam wszystkich, mam problem. Chcę kupić koło, które jest na piaście SLX (bębenek jak na zdjęciu pierwszym). Aktualnie mam kasetę Shimano 10s (na bębenku takim jak na zdjęciu drugim). Pytanie brzmi, czy taką kasetę mogę założyć na bębenek od SLXa? Wydaje mi się, że wypusty są tych samych rozmiarów, oprócz tego że są w środku puste. Dziękuję serdecznie z góry za odpowiedź i przepraszam, jeśli odpowiedź jest oczywista, dopiero zaczynam :). Pozdrawiam. Edytowane 13 Listopada 2022 przez Trapczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 (edytowane) Nie będzie problemu wypusty w SLX są wyżłobione aby zaoszczędzić na wadze… Edytowane 13 Listopada 2022 przez Kettler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi