Landan Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Hej, Powoli przymierzam sie do wymiany kierownicy w Eskerze 2.0 na prostą: https://kross.eu/pl/poprzednie-kolekcje/esker-2-0-2020-wisniowy-srebrny-matowy Chciałbym to zrobić tanim kosztem, stąd moje pytanie. Czy manetka z linku poniżej będzie pasowała do części, które aktualnie są zamontowane w rowerze? https://www.centrumrowerowe.pl/manetka-shimano-sora-sl-r3000-pd8193/?v_Id=99571 Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Będzie. Tylko jaki jest sens takiej zmiany? Gravele mają krótsze ramy, niż typowe rowery pod prostą kierownicę. Esker jest wyjątkowo krótki i nawet z barankiem, pozycja jest wyjątkowo kompaktowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landan Napisano 4 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Dziękuję za odpowiedz. Mam wolna kierownice, wiec przed zakupem zamontuje ja w rowerze. Zobacze, jaka bedzie pozycja i wtedy dopiero podejme decyzje, czy kupowac te manetki. Chcialem sie upewnic, czy jest to mozliwe do zrobienia w sposob, w jaki planowalem. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Do sory będą ci pasować każde manetki z grup mtb 2x9, które będą kosztowały ułamek tej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landan Napisano 4 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) Hej Mihau_, dziekuje za podpowiedz! Czy cos takiego zda egzamin? https://allegro.pl/oferta/manetki-microshift-para-9-rzedowe-2x9-12589954811 Wymienilem kierownice, pokracznie zalozylem klamomanetki, zeby miec jakakolwiek kontrole nad rowerem. Mysle, ze zdecydowalem sie na wymiane. Edytowane 4 Listopada 2022 przez Landan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 5 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 A ile masz wzrostu? Jaki masz rozmiar roweru? Jeżeli jest dobrany prawidłowo, to nie ma opcji żeby było dobrze. Jak się usiądzie na chwilę, to na każdym rowerze pozycja wydaje się być akceptowalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Nie zmieniaj kierownicy tylko sobie poszukaj innego roweru. Eskera sprzedasz bez problemu a z prostą kierownicą za te same pieniądze dostaniesz coś sprzętowo lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landan Napisano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 Wymiana kierownicy to prostszy sposob na osciagniecie celu. Rower nie jest w idealnym stanie, co wiaze sie z tym, ze trudno byloby go sprzedac. Zwyczajnie nie mam czasu na to przez remont domu, ktory potrwa jeszcze do wiosny. Dziekuje wszystkim za pomoc. Z mojej strony temat do zamkniecia. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi