Eathan Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 Za chwile zacznie (albo i nie) się szał wyprzedaży. Dlatego pomyślałem, że warto co ciekawsze oferty zbierać w jednym miejscu. Na Bikster ruszyła wyprzedaż na sporą grupę różnych części, narzędzi, akcesoriów rowerowych. Z kodem dodatkowe -50% od ceny na stronie. https://www.bikester.pl/outlet-sale/ kod rabatowy do wpisania w koszyku: OUTLET50 PS Zamówiłem kilka rzeczy Lezyne i ceny faktycznie spadają o 50%. Na przykład Lezyne RAP II CO2 19 za ~70 zł. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) Trzeba uważać bo mnie tam cuda wychodzą Edytowane 4 Listopada 2022 przez lewocz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) https://www.bikester.pl/shimano-slx-kolka-przerzutki-10-biegowe-M343332.html "Łożysko: uszczelnione podwójne łożysko" Ktoś mnie tu w balona robi, czy się coś zmieniło i nie ma już tych kółek ze ślizgami? Niby mają całą masę szpeju, ale większość to ciuchy dla gówniaków i małych kobiet. Edytowane 4 Listopada 2022 przez RabbitHood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 dlaczego kuźwa ktoś usunął mój post z pytaniem o konkretną firmę gdzie są okazyjne ceny, co to ma znaczyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 5 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 @Mentosmod se leci w kulki:) W każdym razie, strona którą linkowałeś śmierdzi oszustwem, warto było te posty zostawić jako potencjalne ostrzeżenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 7 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 (edytowane) No właśnie, o to chodziło by uważać, bo wystarczy wpisać CS-M6100 i wujek G w zakupach właśnie tą stronę podpowiada. Nie jest może absurdalnie tanio bo ceny jak sprzed braku braków, ale patrząc na absurdalne obecne ceny (ewidentnie wynikające z owych braków) to wychodzi o prawie połowę taniej. Dlatego więc pokazuję teraz poniżej same screny, bez linka by każdy mógł rozpoznać. I jak pisałem a nawiedzony usunął, sklep przenosi do jakiś dziwnych stron płatniczych pomimo, że wybieramy PayPal i początkowo wygląda jakby PayPal się otwierał (charakterystyczne fioletowo niebieskie kółeczko), choć potem pojawia się już owa płatnicza firma. A ona sama jest jakoś powiązana albo płaci na rzecz firmy istniejącej wg jakiś ogólnodostępnych amerykańskich wywaidowni od 2 miesięcy, a więc UWAGA! Edytowane 7 Listopada 2022 przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Listopada 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 @Mentos Było zgłoszenie autora, więc niech on decyduje co chce mieć w wątku, a czego nie... Poza tym, to zdaje się ma być wątek o faktycznych promocjach, więc może bądź tak łaskaw, sprawdź na sobie, a dopiero potem się tym dziel. Rozumiem, że intencje dobre, i chcesz ostrzec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Tak, prosiłem o posprzątanie. Zależy mi na zebraniu linków do okazji, a nie śmiecenie dyskusjami o niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Strona https://martombike.com/ na akcję promocyjną na wybrane stroje z listy https://martombike.com/?s=classic+red&post_type=product Z kodem CLASSICRED cena spada. Przykład spodenki z 479 na 383,20 Na ten moment tylko kolekcja czerwona. Jednak treść maila daje nadzieję, że to początek i pojawią się inne wzory. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 W dniu 4.11.2022 o 12:27, Eathan napisał: Na Bikster ruszyła wyprzedaż na sporą grupę różnych części, narzędzi, akcesoriów rowerowych. Z kodem dodatkowe -50% od ceny na stronie. https://www.bikester.pl/outlet-sale/ kod rabatowy do wpisania w koszyku: OUTLET50 PS Zamówiłem kilka rzeczy Lezyne i ceny faktycznie spadają o 50%. Na przykład Lezyne RAP II CO2 19 za ~70 zł. To ja króciutko. Wczoraj doszło zamówienie, wszystko się zgadza. Realizacja całkiem ok. Tylko ze mnie sierota. Zamówiłem jeden wentyl zamiast dwóch Byłem pewien, że to zestawami jest oferowane a nie na sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 15 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 W dniu 8.11.2022 o 15:33, Eathan napisał: Strona https://martombike.com/ na akcję promocyjną na wybrane stroje z listy https://martombike.com/?s=classic+red&post_type=product Z kodem CLASSICRED cena spada. Przykład spodenki z 479 na 383,20 Na ten moment tylko kolekcja czerwona. Jednak treść maila daje nadzieję, że to początek i pojawią się inne wzory. Teraz (14-20.11) z kodem "szyja" mają -19% na chusty/buffy/kominy i skarpetki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 15 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 Od 21 listopada black week w inpeak. -20% na pomiar mocy custom i 10% na ready. Zapisałem sobie, że bazowo do mojej korby (FC-M7100) custom kosztuje 1219zł i ready 1399zł. Ciekawe czy podniosą cenę bazową 20 listopada 😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 15 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 @KSikorski dzięki, od dawna się przymierzam do zakupu jak faktycznie będzie -20 % to może się skuszę😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 15 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 https://www.centrumrowerowe.pl/lancuch-shimano-105-slx-cn-hg601-pd2761/?v_Id=180724 Cena 11 -rzędowego hg601 94.99 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 15 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 HG601 OEM za 94,99 zł gdzie tu okazja Blak frajdejowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 15 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) Akurat sam zakupiłem bo nie posiadam żadnego zapasu prócz tego który mam założony. Poza tym 11 -rzedowy łańcuch 601 to ja nie widziałem dawno (chyba przed pandemia). Normalnie trzeba dać za niego 100-160 zł zależy w jakim sklepie. U nas ten cały czarny tydzień i piątek to tak jest jedną wielka ściema. Najpierw podnoszenie cen a potem Wielkie obniżki. Jak coś się trafi taniej 10 zł max 20 to już można się cieszyć. Edytowane 15 Listopada 2022 przez Thomass13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 No właśnie, ściema ta promocja hg601 OEM można kupić bez problemu za ok. 100 zł. Temat jest raczej o "prawdziwych" promocjach, tak by skorzystać, a nie kupić bo ktoś przekreślił cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 Bikestacja 95 zł (i to chyba nawet BOX), Biostern 93, Virtual Bike 89... także te promocje w CentrumRowerowym jak zwykle o kant kuli można rozbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandoleran Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 Cytat Bikestacja 95 zł (i to chyba nawet BOX), Biostern 93, Virtual Bike 89... także te promocje w CentrumRowerowym jak zwykle o kant kuli można rozbić. Różnica polega na tym że tam masz tam te darmowe przesyłki w CR więc jakieś 9-15 zł. Ale zgadzam się że te wszystkie promki są o kant potłuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 (edytowane) https://allegro.pl/oferta/shimano-cn-hg601-spinka-12872769104 To tu mają jeszcze 15 sztuk za 89 zł ze Smartem jakby co. 😜 A tymczasem w Martombike: Edytowane 16 Listopada 2022 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 21 godzin temu, KSikorski napisał: Od 21 listopada black week w inpeak. -20% na pomiar mocy custom i 10% na ready. Zapisałem sobie, że bazowo do mojej korby (FC-M7100) custom kosztuje 1219zł i ready 1399zł. Ciekawe czy podniosą cenę bazową 20 listopada 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 18 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Black Friday na Biksterze do -70% Lista produktów jest tutaj Największy sklep rowerowy online | Bikester.pl Jak to zwykle bywa, coś tam potaniało, coś nie do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Czepki na basen mają najlepszy rabat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel934 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 (edytowane) Zrobiłem całą masę zamówień na tym Bikesterze na kodzie outlet70, zobaczymy czy wszystko będzie OK ale dostałem info że dzisiaj wysłali, w pon powinien być kurier. Można wyrwać naprawdę niezłe kąski i do tego promocje się kumulują. Np. zamówiłem pompkę Lezyne, która wyjściowo kosztowała 180 PLN i była z rabatem -45% w cenie 99 PLN. Do tego kod outlet70 i wyszła 30 PLN. Takich kwiatków jest więcej. Polecam spędzić wieczór przeglądając ten sklep Oczywiście masa rzeczy już jest poprzebierana, ale coś można jeszcze wyrwać (ja zamawiałem 2 dni temu). Edytowane 18 Listopada 2022 przez pawel934 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 21 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2022 Obecnie ten kod nie działa, przynajmniej mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi