Roballinho Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) Poszukuję amora w dobrym stanie do 26" kół. Skok 80-100 mm, powietrzny. Rura prosta 1 1/8", oś 9x100. Może się komuś uchował, albo wie o jakimś sklepie internetowym z leżakami magazynowymi. Edytowane 4 Listopada 2022 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 5 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 W centrum rowerowym są nowe recony powietrzno - olejowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 Dzięki, ale niestety mam ciut mniejszy budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 6 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 budżet mamy zgadywać? Każdemu kto chce pomóc było by lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 6 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2022 Nie, nie musisz zgadywać. Wejdź na stronę centrumrowerowe.pl. Ceny podane są pogrubionym fontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeusz Napisano 7 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2022 Witam, jeśli by Cię interesowało mam Manitou Minute Expert właśnie pod koła 26 cali, sprawny w 100%, zdemontowany z mojego Cub-a LTD Race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 Puść mi szczegóły ze zdjęciem i ceną na priv. Rozważę ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi