patrykjed Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Cześć, jakiś czas temu rozglądałem się nad rowerem i zainteresował mnie używany Trek Domane Al 2 Disc, ale według zasięgnietych opinii nie był to dobry wybór ze względu na dużą cenę w stosunku do osprzętu. Szukam roweru używanego z zakresu gravela/szosy endurance i znalazłem taką ofertę: https://www.olx.pl/d/oferta/rower-szosowy-scott-speedster-20-disc-szosa-kolarzowka-shimano-105-CID767-IDRmzqi.html Moje pytanie brzmi czy taki model będzie dla mnie odpowiedni. Moje wymagania oprócz tych wynikających z jazdy i przeznaczenia to tarczowe hamulce i chowane w ramie linki. Rower powyżej jeżdzony dwa sezony, pierwszy właściciel z dowodami zakupu (na czym mi zależy ze względu na pewność pochodzenia). Mój wzrost 184 cm. Co myślicie o tej ofercie, warty ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Jeśli obudzisz się jutro kilka centymetrów wyższy to możesz brać 👍 Zresztą widać po ustawieniach roweru, że obecny właściciel ma podobny "problem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi