Mateusz3211 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Ja to pierwszy napisalem w moim poscie powyzej a widze ze ty musisz postawic na swoim i ze ty oczywisze masz ta racje ok masz racje potwierdzam. Cytat Długość mostka wpływa na "nerwowość" prowadzenia poprzez zmianę promienia skrętu a kąt mostka na pochylenie tułowia. Poza tym mostek nie jest elementem, który zmieniasz wyłącznie według własnego widzimisię tylko realnych potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianoPL83 Napisano 30 Marca 2023 Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 Wiem że temat stary ale chciałbym tylko zapytać, czy ktoś może wie jaka maksymalna szerokość opony mieści się w tej ramię? Na stronie producenta próżno szukać takiej informacji a użytkownik SPORTSTERMAN nie zagląda na forum od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 30 Marca 2023 Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 @AdrianoPL83na 28c stoi fabrycznie, może 30c wejdzie ale więcej zapomnij. To szosa i to włoska, włosi mają wywalone na szerokie opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianoPL83 Napisano 30 Marca 2023 Udostępnij Napisano 30 Marca 2023 Liczyłem na to że wejdzie 32c chociaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi