ugabuga Napisano 31 Października 2022 Napisano 31 Października 2022 Cześć, umiałby ktoś rozpoznać co to za rama? Na marketowca nie wygląda i wiem o niej tyle że jest pod koło 27.5 i podstawowo była czerwona. Zdjęcia: https://imgur.com/a/RH37WEq
ChuChu Napisano 31 Października 2022 Napisano 31 Października 2022 Pierwsze o czym pomyślałem, to Decathlon. Dość specyficzna konstrukcja przy tylnych hakach. No ale pewnie nie oni jedyni mieli coś podobnego. Tak czy inaczej, sposób prowadzania linek i montażu hamulca, sugeruje jakiś antyk. Nie pchaj się w to, żeby potem się nie okazało że stery mają dziwny wymiar albo nie da się dokupić haka.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 31 Października 2022 Mod Team Napisano 31 Października 2022 Ja wiem czy taki antyk - główka wygląda na taperowaną/jak taperowana...
ugabuga Napisano 31 Października 2022 Autor Napisano 31 Października 2022 Główka jest taperowana, a stery standardowe zs44/zs56. A co do haka to znalazłem 39-710126 | Velo który wygląda tak samo jak aktualny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.