stoper86 Napisano 19 Maja 2023 Udostępnij Napisano 19 Maja 2023 Witajcie. Ktoś miał może do czynienia z okularami: https://gotygu.com/produkt/flame-orange/ Bo zastanawiam się nad ich zakupem, ale sam nie wiem czy to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 Ja ostatecznie kupiłem UVEX Sportstyle 706 CV VM. Przetestowane na sakwach. Jedyne co mogę im zarzucić to gniotą mnie na noskach po kilku godzinach. Natomiast same szkła są ok, chociaż jakieś mocne refleksy, np. ostrego słońca odbitego od szyby auta nie powstrzymują. W drugą stronę, czyli wjazd do lasu - perfekcja - wszystko widać. Nie mam porównania, bo to moje pierwsze fotochromy ale ogólnie jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorppX Napisano 8 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2023 Panowie, zastanawiam się nad Uvex 802 lub van rysel Roadr 900. Oba modele są w podobnej cenie. Czy któreś maja jakiś większy + ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi