jutubowyadam Napisano 29 Października 2022 Udostępnij Napisano 29 Października 2022 Cześć. Przemyślałem do czego chcę zakupić rower i wygląda na to, że 60% to będzie tłuczenie w lesie, jazda po górzystych polanach. Reszta asfalt bulwarami. Zależy mi na wytrzymałości. Mój budżet to około 4 tysiące złotych. Wybrałem dwa modele. Rower crossowy Ghost Square Cross Essentual z amortyzatorem powietrznych oraz oporządzeniem Deore (3300 zł) lub MTB Rockrider XC100 na Deore. Co byście polecali z tych dwóch rowerów? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 29 Października 2022 Udostępnij Napisano 29 Października 2022 Rockrider xc 100 wieczysta gwarancja na ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jutubowyadam Napisano 29 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2022 Ale 1000 zł różnicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 29 Października 2022 Udostępnij Napisano 29 Października 2022 Nie wnikając w konkretne modele rowerów , do opisanych zastosowań lepszy będzie MTB . Na crossie co prawda też można po lesie i po górach ale będzie to naciąganie jego możliwości . Jeśli chcesz mieć frajdę z jazdy w trudniejszym terenie to kup MTB . Jeśli rozsądnie dobierzesz opony ( może trzeba będzie zmienić fabryczne ) i nie zależy ci na biciu rekordów prędkości to i na asfalcie nie powinno być problemów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 30 Października 2022 Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Też Rockrider,ładniejszy jest.😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi