KszaK Napisano 28 Października 2022 Napisano 28 Października 2022 Mam problem z amortyzatorem, od niedawna gdy rano wsiadłem na rower zaczął skrzypiec. Staram się o niego dbać, przecierać z brudu i raz na jakiś czas smarować. Wydawało mi się że uszczelki są zniszczone A po czasie zeszła farba z goleni. Rower ma dopiero około 2miesiace i gwarancję, ale nie wiem czy uznają to na gwarancji. Co robić?🧐 20221028_154150~4.mp4
Gość Napisano 29 Października 2022 Napisano 29 Października 2022 Taaak. Jeszcze dobrze by było aby nowy Kolega napisał co to za rower i amortyzator Zdjecia niestety kiepskie
Mod Team sznib Napisano 29 Października 2022 Mod Team Napisano 29 Października 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.