Wujciu Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 (edytowane) Witam, do sprzedaży posiadam rower marki Trek w rozmiarze 56 (ja 181cm), model domane AL4 rok 2022. Rower kupiony za kwotę 8 500 PLN w Krakowskim sklepie dobrerowery początkiem lipca b.r. Do tej pory zrobił on około 650km. W połowie września został wykonany pierwszy przegląd który gwarantuje wieczystą gwarancję na ramę. Po serwisie rower stoi w mieszkaniu nieużywany. Niestety jestem zmuszony sprzedać rower ze względu na problemy ze stawem skokowym oraz kolanowym co wyklucza w pełni korzystanie z jego możliwości, a nie opłaca mi się posiadać takiego roweru dla rekreacji. Więcej na temat roweru można przeczytać na stronie producenta www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-szosowe/rowery-szosowe-wyczynowe/domane/domane-al/domane-al-4-disc/p/33085 Do ceny rowery należą jeszcze dodatki które dokupiłem do niego: - czujnik prędkości i kadencji Bontrager duo strap s zamontowany w ramie w specjalnym do miejscu do tego przeznaczonym ( 200 pln) - 2x koszyk (60 pln) - 2x bidon (40 pln) - Lampka tylna KNOG Blinder V Traffic ( 190 PLN) - KNOG Plus lampka przednia (70 PLN) - pedały rowerowe Shimano SPD PD-m520 (180 PLN) - Torba podsiodłowa Bontrager Seat Pack Comp M czarna (65 PLN) - Bontrager Comp Multi-Tool Steel Black (50 PLN) - Owijka Bontrager Double Gel czarna dla zwiększenia komfortu (100 PLN) - Uchwyt na telefon SPIGEN GEARLOCK MS100 + etui na telefon Iphone 12pro gratis + naklejka do montażu do dowolnego telefonu/etui (140PLN) Cena 8200 PLN - do negocjacji Cena samych dodatków to prawie 1100 PLN. W proponowanej cenie za rower to one za darmo. Dla mocno zainteresowanych jestem w stanie coś zejść z ceny. Nie interesuje mnie zamiana. Odbiór osobisty w Krakowie. Zapraszam do kontaktu pod numerem 660 201 225, jeśli nie odbieram to proszę o SMS, oddzwonię. Edytowane 24 Października 2022 przez Wujciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciu Napisano 13 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 Nowa cena 7500 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciu Napisano 16 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2022 Zależy mi na szybkiej sprzedaży więc oddam praktycznie nowy rower z osprzętem za 7 000 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Grudnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi