Gość Bialas198720 Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Mam pytanie oto takie. Czy da się zmienić tą mape z trasą, co widnieje przy każdym biegu, na swoje zdjęcie? Dodać zdjęcie próbowałem, ale nadal ta mapa z trasą jest wyświetlana jako pierwsza, a ja chcę, żeby było tu własne zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Przy dodawaniu zdjęć do aktywności musisz zmienić parametr Highlight z Map na Photo. https://suport.strava.com/hc/en-us/articles/360000129990-How-to-Change-your-Default-Highlight-Image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość COOLBREEZEONE Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Dzięki, znalazłem default highlight media i można zmienić map na media. Ale w tej aktywnośi, co dodałem te zdjęcie dalej główna jest mapa z trasą, chyba że to w nowym biegu ma zadziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bialas198720 Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Zmieniłem highlight na moje zdjęcie ale dalej ta mapa jest glowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bialas198720 Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Nie udało się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 No i tak pozostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Bialas198720
Mam pytanie oto takie. Czy da się zmienić tą mape z trasą, co widnieje przy każdym biegu, na swoje zdjęcie? Dodać zdjęcie próbowałem, ale nadal ta mapa z trasą jest wyświetlana jako pierwsza, a ja chcę, żeby było tu własne zdjęcie.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.