minisekk Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 (edytowane) cześć, Założyłem ostatnio bike yoke divine. Sama sztyca działa prawidłowo natomiast jest wyczuwalny opór gdy używam dźwigni i zastanawiam się czy sztyce na lince tak już mają czy ja popełniłem błąd dobierając np. za krótki pancerz. jak to u Was wygląda? pozdrawiam D Edytowane 23 Października 2022 przez minisekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
service.ant Napisano 23 Października 2022 Udostępnij Napisano 23 Października 2022 Sprawdź czy nie masz gdzieś jakiegoś zagięcia, lub za mocno naciągnietej linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2022 To normalne że jest opór, bo linka ciągnie przecież sprężynę. Ja mam co prawda innego mykmyka, ale opór jest mniej więcej taki jak przy przerzutce przedniej, czyli spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 We wszystkich użytkowanych przeze mnie sztycach z linką (tranz-z/brand-x, kilka modeli KS, pro koryak i jakaś chińszczyzna) dźwignia chodzi zdecydowanie lżej niż w przypadku manetki przerzutki (dełore-xt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Możliwe. Ja mam mechaniczną i tam jest inny mechanizm, a innych nie macałem, więc porównania nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Ja dzisiaj zamontowałem pierwsza, wiec nie mam porównania jak powinna działać, ale jest zdecydowanie lżej niż przerzutka. Sztyca OneUp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Października 2022 Wczoraj zmieniłem swojego FallLine'a na mykmykal ze standardowym kartridżem i rzeczywiście opór jest sporo mniejszy. Zupełnie inne mechanizmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi