janus7 Napisano 22 Października 2022 Udostępnij Napisano 22 Października 2022 Cześć. Polecicie dobry i rzetelny serwis w Bydgoszczy, gdzie zbudują mi koła na moich piastach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xgrzehoox Napisano 22 Października 2022 Udostępnij Napisano 22 Października 2022 Też chętnie bym się dowiedział. Jest jakiś ludek na olx który się ogłasza z zaplataniem, ale poza korespondencją nie podejmowałem współpracy. Kilka lat temu zaplatał mi starszy siwy Pan z Taipolu na Wyżynach ale długo to trwało, trudno polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Moim zdaniem najlepszy kołodziej w Bydgoszczy to "Mario" Mariusz, który pracował w Centrumrowerowym koło Galerii Pomorskiej. Sklep rowerowy cały czas tam jest tylko się inaczej nazywa teraz. Możesz tam iść i pytać o Mario. Typ jest znany w Bydgoskim rowerowym półświatku. Drugi dobry gość na Błoniu ma sklep na ulicy Władysława Broniewskiego 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xgrzehoox Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Ok, dzięki Marcin za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi