grzech1991 Napisano 21 Października 2022 Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Cześć! Mam problem z rowerem cube attention (2022, 29), ma on dedykowane błotniki. Kupiłem wersje 75 29 BB, niestety nie pasuje. Z tego co widzę na rynku nie ma obecnie błotników 65 29 BB (montowanych na stałe do sztycy). Co zrobić w tej sytuacji, kontakt z producentem? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 21 Października 2022 Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Czyli osoba, która ewentualnie by chciała udzielić porady w tym temacie, ma we własnym zakresie wyguglowac specyfikację i zdjęcia roweru, żeby się dowiedzieć co tam z mocowaniami błotników. Następne w kolejce guglowanie tych dwoch zagadkowych skrótów. A przy okazji, bo przecież mamy dużo wolnego czasu, można się zastanowić o jaki błotnik chodzi przod czy tył, jak również nad tym na czym właściwie polega problem, bo OP nie udzielił żadnej sensownej informacji na ten temat. Naprawdę, masz bardziej sie wysilić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzech1991 Napisano 21 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Nie wiem skąd te uszczypliwości, szukam drugi dzień błotników. Myślisz, że nie googlowałem? 1. Specyfikacja, podałem ją wyżej. Cube ma swoje własne mocowania, skoro ja laik to wiem, to tym bardziej wie chyba to forum? Może pasują jakieś zamienniki, ale ja żadnego nie znalazłem. Jakbym znał to bym nie pisał. 2. Podałem model dedykowany do cube, skoro tam pasują tylko takie... BB mocowany do sztycy, ST mocowany do sztycy ale na wcisk, a nie na śrubę 3. Na rynku są różne modele nawet BB dostępnych od ręki, ale z kolei cube nawet na stronie nie ma kodu - tu też sam sobie nie odpowiem, bo gdybym wiedział to bym nie pytał. To tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Usuwam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi