Skocz do zawartości

[błotniki] Cube attention 2022, 29"

grzech1991

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli osoba, która ewentualnie by chciała udzielić porady w tym temacie, ma we własnym zakresie wyguglowac specyfikację i zdjęcia roweru, żeby się dowiedzieć co tam z mocowaniami błotników. Następne w kolejce guglowanie tych dwoch zagadkowych skrótów. A przy okazji, bo przecież mamy dużo wolnego czasu, można się zastanowić o jaki błotnik chodzi przod czy tył, jak również nad tym na czym właściwie polega problem, bo OP nie udzielił żadnej sensownej informacji na ten temat. Naprawdę, masz bardziej sie wysilić.

Nie wiem skąd te uszczypliwości, szukam drugi dzień błotników. Myślisz, że nie googlowałem?

1. Specyfikacja, podałem ją wyżej. Cube ma swoje własne mocowania, skoro ja laik to wiem, to tym bardziej wie chyba to forum? Może pasują jakieś zamienniki, ale ja żadnego nie znalazłem. Jakbym znał to bym nie pisał.

2. Podałem model dedykowany do cube, skoro tam pasują tylko takie... BB mocowany do sztycy, ST mocowany do sztycy ale na wcisk, a nie na śrubę

3. Na rynku są różne modele nawet BB dostępnych od ręki, ale z kolei cube nawet na stronie nie ma kodu - tu też sam sobie nie odpowiem, bo gdybym wiedział to bym nie pytał.

To tyle :)

• Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...