szmyra12 Napisano 21 Października 2022 Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Czy w okolicach woj. łódzkiego/pabianic/zgierz znajduję się jakaś godna uwagi leśna trasa trail/xc? Odwiedziłem XC Rokitnica i wydaję się ciekawym miejscem, jednak zastanawiam się czy znajdę coś podobnego tylko z większą ilością przeszkód/hop/dropów itd w znajomych okolicach na rower przystosowany pod Trail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
service.ant Napisano 21 Października 2022 Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Słyszałem że las łagiewnicki ma jakieś trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 21 Października 2022 Udostępnij Napisano 21 Października 2022 (edytowane) Las Łagiewnicki, okolice Skoczni i górki nad Łużykiem. W Łagiewnikach jeszcze w okolicach tej lokalizacji są jakieś hopki. Jest jeszcze Rudzka Góra. W Łagiewnikach XC można fajne polatać. Edytowane 21 Października 2022 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 22 Października 2022 Udostępnij Napisano 22 Października 2022 Zapomniałem jeszcze o Smardzewie. Możesz tam zajrzeć. Są tam traski. które mogą Ciebie zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi