szmyra12 Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Witam, mamy w woj łódzkim w okolicach powiedzmy Pabianic i dalej jakieś trasy rowerowe pod rower Trail? Odwiedzałem niedawno trasę XC Rokitnica i jestem ciekaw czy jest coś podobnego w naszych łódzkich okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2022 XC Rokitinia to jak sama nazwa wskazuje jest pod rowery typu XC. Nic lepszego niż tam już raczej w Łódzkim nie znajdziesz. Wszystko inne to raczej pętle wytyczone po bardziej lub mniej pagórkowatym terenie. Np. Popioły XC, Brus CX Challenge. Być może dobrym pomysłem jest pojechanie na górę Kamieńsk, tam też są trasy, tylko tam to z kolei nie wiem czy nie bardziej DH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 21 Października 2022 Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Możesz spróbować w okolicach pomnika samolotu Łoś (Dłutówek) albo przy S14 pomiędzy węzłami Chechło i Róża, ale nie znajdziesz tam tras trail, a pagórkowaty teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi