Gość Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Schwalbe Kojak 2.0"? Dopłacać do zwijanki, tak samo łatwo zdejmuje sie i zakłada, czy jak to Schwalbe może mieć bicia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 2.0'' na asfalt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Zależy jaki to asfalt. 1 godzinę temu, iks napisał: Dopłacać do zwijanki, tak samo łatwo zdejmuje sie i zakłada, czy jak to Schwalbe może mieć bicia? Zwijana lżejsza, czyli lepsza. Bicia to nie tylko Schwalbe. Chybił trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 1,75'' w moim komunerze to już straszne balony i ciągle się zastanawiam, czy nie wymienić na 1,5''. Od tego pomysłu odstrasza mnie jedynie błoto pośniegowe w zimie... A od szwabów z tego co miałem/albo zakładałem znajomym/rodzinie z 10 różnych zestawów i tylko raz mi się trafiło bicie w najtańszych gumach do mieszczucha (city coś tam) - ale w miarę nieszkodliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) Koledzy sprawa wygląda tak, na tyle zostawiłem stary model Hurricane 2.0 drutówka, to semi-slick. Teraz zostaje mi kupić na przód, do wyboru sa dwie o podobnej wadze, drutówka Maxxis Overdrive 1.75" i zwijanka Wormdrive CX 1.9. Zostaje jeszcze łysy Kojak 2.0 drutówka. Ta druga ma z boku klocki i nie widze aby były potrzebne, kwestia porównania gum, przy dobrym napompowaniu powinny być równie szybkie, ale jakie ma wtedy znaczenie czy to wersja zwijana czy drutówka i szerokość opony? Edytowane 27 Listopada 2022 przez iks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi