marky Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Witam, szukam piasty (polecono mi novatec lub shimano - ale podobno mniej serwisu wymaga novatec) do tylnego koła pod vbrake. Jeśli ktoś może polecić konkretny model samej piasty lub koła kompletnego będę wdzięczny. Wymagania: - koło 28 cali - vbrake (brak możliwości montażu tarczy na ramie) - cena najtaniej jak się da ale do 500zł mogę wydać Informację potrzebne albo nie: - jazda po mieście ok. 1000km miesięcznie - waga 100kg plus minus Za każdą pomoc będę wdzięczny niesamowicie. Jeśli chodzi o kompletne koło to jestem zainteresowany używką nie zajechaną jeśli ktoś posiada również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Podejrzewam, że koła z hamulcami na obręcze (takimi jak vbrejki) spokojnie mogą być zaplecione na piastach pod tarczówki. Problem byłby w drugą stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi