Skocz do zawartości

[zaplatanie kół] Centrum Rowerowe

grabek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Napisano

Wiem, ze przepadło kilka wypowiedzi z tego tematu. Bardzo bym prosił jednak, aby te osoby które się wypowiedziały jeszcze raz sie tu wpisały.

Chciałbym zamówić koło tym w centrum rowerowym za ~230zł, jak było w waszym wypadku:

ile płaciliście za zaplatanie koła?

Jakie były koszty wysyłki?

Czy musieliście poprawiac cos przy tym kole?

Czy udało wam się wytargować jakiś rabat?

Z góry dzieki za odpowiedź.

• Mod Team
Napisano

Niesamowite, mój temat a nie ma w nim żadnego mojego postu. I kilka innych też zniknęło.

Kółka w Centrum Rowerowym składają naprawdę super. Robota w pełni profesjonalna. Robią to szybko i dobrze. Złożenie moich kół było kwestią paru dni. Koła są idealnie prościutkie. Ostro na nich śmigam w terenie, po dziurach, korzeniach i wszystko jest ok. Cena za zaplecenie to 25zł/szt.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Ja również zaplatałem koła w cr i szprychy dotykają m się tylko w krzyżu najbardziej oddalonym od piasty.

Przednie koło jest nadal proste a tylne ma niewielkie bicie boczne 1-2mm (najechałem przy dośc sporej predkości na jakis kamień tak że mało nie zostałem wyrzucony z siodełka ale naszczęście ustałem) wieć musiało sie cos z kołem zrobić.

A tak ogólnie to nie mam zastrzeżen co do zaplotu kół.

Napisano

Moje mam od marca, do tej pory były raz centrowane w serwisie, chyba po <1,5kkm to było, bo sie trochę rozbrykały, ale teraz już jest zdecydowanie lepiej, mam na nich nabite 4kkm. Następne centrowanie to będzie sama przyjemność i sam zrobię, w sumie mógłbym to zrobić już na dniach, bo na to łagodnie zasługują. :) Za złożenie płaciłem 20zł od sztuki i ogólnie nigdzie bym nie dostał takich niskich cen na koła i inne części jak w Centrum, ale to było przy dużym zamówieniu, gdzie każda cena była ździebko długo negocjowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...