PawelW84 Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Cześć Szukam jakiegoś fajnego uchwytu do mojego Convoy S2 z kolimatorem na baranka. Wczoraj próbowałem zamocować go za pomocą uchwytu Olight UFBM ale średnio to wychodzi. Kierownica nie jest do końca okrągła tylko owalna więc uchwyt nie najlepiej się układa a do tego owijka utrudnia jego regulację. Do tego przy samym mostku mam już założony uchwyt dla Garmina z podpiętym Ion 200 i dzwonek więc robi się już ciasno. Jak wy rozwiązaliście sposób montażu ?? Powrzucajcie jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Od lat stosuje takie uchwyty, również na barankach i nie mam nigdy problemów. Na Allegro są po 5zł sztuka. Na Aliexpress jeszcze taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 (edytowane) @PawelW84 Jak chcesz cos naprawdę fajnego i dopasowanego to moge Ci wydrukowac Ponizej masz przyklad uchwytu, ktory zrobilem sobie do wyswietlacza w elektryku, bo seryjny mi sie nie podobal i wyswietlacz mocno odstawal ponad kierownica: Uchwyt okazal sie na tyle mocny, ze gdy rower przewrocil sie i uderzyl wyswietlaczem w sciane to nie zlamal sie tylko peknal sam wyswietlacz Co do ceny to za 5 zl Ci tego nie ogarne, ale pytasz o jakis fajny uchwyt 😛 Edytowane 19 Października 2022 przez Maciek.B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 https://allegro.pl/oferta/gub-609-mocowanie-do-mostka-rowerowego-12464863675 na aliexpres kupisz za jakieś 50zł albo i mniej, mam w 3 rowerach w tym dwóch z barankiem i jest bardzo dobrze (też do convoya) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuxi Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 https://allegro.pl/oferta/aluminiowy-uchwyt-na-mostek-garmin-bryton-cateye-11734711454 Problem z miejscem na kierownicy rozwiązany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 19 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2022 (edytowane) @seczuan O i to wygląda naprawdę świetnie, żeby nie powiedzieć idealnie do moich potrzeb. Nie zaśmieca kiery, na której nie mam miejsca, schowa się pod obecnego Iona, będzie ładnie w osi i nie będzie drażnić wzroku. Cena z aukcji jakiś dramat... @Fuxi Też fajne Edytowane 19 Października 2022 przez PawelW84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi